” Adakah tahun ini tahun terakhir Mira akan beraya seorang diri?.. ” – Bernama

Diajukan Soalan Cepu Emas Ketika Live Bersama Bernama, Jawapan Mira Buat Ramai Peminat Teruja. Wah Semakin Hampir Hari Bahagia Mira Nampaknya. Excited Sungguh !!

Sejak awal Januari lagi des4s des0s tentang hubungan Mira Filzah bersama anak seorang kenamaan, Wan Emir Astar diperkatakan. Mira yang pada awalnya lebih banyak mengunci mulut dari memberikan sebarang kenyataan akhirnya bersuara baru-baru ini.

Ketika live bersama Ustazah Asma’ Harun, Mira akhirnya membuat peng4kuan tentang dirinya yang sudahpun diik4t dengan janji oleh kedua-dua bel4h keluarga. Berita ini mengembirakan peminat yang ternanti-nantikan pengesahan dari bintang kesayangan ramai ini.

Setelah itu, Oktober dicanang sebagai bulan perkahwinan Mira bakal diadakan. Belum ada kepastian dari Mira tentang tarikhnya kerana PKP yang masih berkuatkuasa. Namun menerusi temubual Mira bersama Bernama TV, Mira diajukan tentang soalan raya terakhir berstatus single dan Mira terbuka memberikan resp0nnya.

Menerusi akaun Instagram lilyrose.mf, telah dikongsikan satu video Mira Filzah apabila ditanyakan tentang raya terakh1r sebagai status bujang. Mira yang memberikan jawapan tanpa berselindung menguatkan lagi berita perkahwinannya pada tahun ini yang tul4r baru-baru ini.

Jom tonton video di bawah :

Video ini mendapat perhatian peminat. Antara komen-komen mereka :

” Uii bersemut screen hp aku.. “

” Hei sayang.. “

” Bye mira.. “

” Semoga Mira cepat berkahwin.. “

” Dah la tu tak kesi4n ke kat aku mur0ng banyak kali.. “

” Sak1t yang ku rasakan hahahaha sila m0ve on hahahaha.. “

Nampaknya ramai jejaka yang ‘kecew4’ bila pujaan hati hampir jadi milik orang lain. Apa pun, jawapan Mira menyakinkan bahawa tahun ini beliau bakal mengakhiri zaman bujangnya. Bila dan di mana, sama-sama kita nantikan pengumuman Mira selanjutnya. Semoga semua perancangan Mira dipermudahkan Allah, Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Mira Filzah, IG Wan Emir Astar, IG lilyrose.my

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..