” Ad0i la ngekek aku gelak, lawak Dato’ AC dengan Eida Moin.. ” – Netizen

Video Eida Moin Disak4t Dato’ AC Mizal Buat Ramai Terhibur. Lucu Sungguh Gaya Melatah Eida Ni. Sampai Ke Sudah Tak Selesai Interview. Kelakar Korang !! 

Jika dahulu, nama Eida Moin dikenali ramai sebagai penyanyi berkumpulan bersama adiknya, Eddy Moin. Namun kini, Eida lebih menyerlah dalam bidang lakonan dan program hiburan berbentuk games show. Drama terkini yang menampilkan Eida sedang ditayangkan di kaca TV sekarang iaitu Sang Pewaris.

Hasil tinjauan kami di Instagram Eida, telah dikongsikan satu video yang memaparkan rakaman ketika Eida sedang ditemuramah oleh seorang wartawan untuk program Hlive. Namun ketika temuramah sedang berlangsung, Dato’ AC tiba dan terus menyak4t Eida.

Umum mengetahui, Eida memang mempunyai perang4i melatah dan ini membuatkan lagi sak4n Dato’ AC mengus1knya. Eida juga sering bekerjasama bersama Dato’ AC dalam rancangan Opoc0t Bud4k Pejabat dan Punchline Dato’ AC. Ini membuatkan hubungan mereka akrab dan sering mengus1k antara satu sama lain.

Dalam video pendek ini, Dato’ AC dilihat membuat bunyi ayam berkokok dan suasana mula kec0h apabila mereka mula bermain kej4r-kej4r. Alahai dalam set dan luar set pun memang tak pernah habis Dato’ AC menyak4t Eida ni, menghiburkan dan membuatkan semua yang melihat telatah mereka turut ketawa.

Jom tonton video di bawah :

Gaya Dato’ AC menyak4t Eida dan gaya Eida melatah spontan itu meraih perhatian peminat. Rata-ratanya terhibur melihat aksi berkej4ran mereka itu. Antara komen-komen mereka :

” Saya sangat suke org mcm cikda. cikda melatah dan berlawak, menggembirakan hati org lain.. Kesi4n cik da kena sak4t dngan dato ac.. “

” Comellah akak Eida ni, dengar tapak kasut je dah lari, adududu. Kuat menyak4t sungguh Dato’ AC ni.. “

” Adoi la…ngekek Aku gelak,  tumpoo kome g0pe gini kikiki.. Rindu nk tgk auntie latah mcm nii.. Comey sangat berkejaran kat belakang stage tu.. “

” Dato’ AC lawak sangat,suka kac4u kak Eida. Menghiburkan sungguh tengok korang ni.. Seronok tgk kak Ieda dgn Dato… saya tak blh tahan ketawa besar.. “

” Alahai.. chomel nye kena us1k, terhibur saya kak. Sak1t perut laaaa ketawa… Repeat mode dari tadi.. “

” Akk ulang tak tau bape kali ngok lawak g1lerr dato’ dngan ieda moin.. terkuc1l2 bole longg4r pund1 kenc1ng hakak dik.. “

” Bilee nak habis intebiuuuu, ad0haii kelakar la cikda dan dato’ ni… repeat2 tgk duk terkekeh3 gelak… tapi kesi4n cikda pen4t berlari haha.. “

Kalau sudah namanya Dato’ AC, perang4i menyak4t memang sudah jadi kegemaran apatah lagi dengan artis-artis yang rapat dengannya seperti Eida ini. Sampai terhent1 seketika interview dengan edisi latah tak hab1s ini. Apa pun, semoga Eida terus success dalam bidang lakonan dan gembira selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Eida Moin

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..