” Ad0i keluar air mata ketawa. Lawak.. “

Vide0 Anak Stacy Anam, Eshaal Menari Bersama Neneknya Buat Ramai Terhibur. Alah4i, Comel Nenek Dan Cucu-Cucunya Bergelek !!

Eshaal merupakan salah seorang si cil1k yang sering mendapat perhatian di laman sosial. Dia merupakan permata hati pasangan selebriti popular iaitu Stacy Anam dan Akim Ahmad. Eshaal dilahirkan pada 17 Februari 2017 dan pada tahun ini genap umur Eshaal 3 tahun.

Stacy atau nama islamnya Ummu Shaikhah Stacy Anam mendirikan rumah tangga pada 5 Februari 2016 di Kota Kinabalu, Sabah. Mereka turut mempunyai seorang anak angkat perempuan bernama Bella De Luna Valentina yang kini berusia lapan tahun.

Pasangan ini mewujudkan akaun Instagram untuk kedua anak mereka dengan nama Beyshal di mana mereka menggabungkan kedua nama iaitu Bella dan Eshaal. Sehingga kini akaun Instagram mereka mempunyai seramai 337 ribu orang pengikut.

Menerusi akaun Instagram, video Eshaal bersama neneknya telah dik0ngsikan. Eshaal dan neneknya menari sambil diikuti oleh sepupunya, Amber dan kakaknya, Bella. Gelag4t mereka telah dirakam oleh Stacy dengan menggunakan filter. Disebabkan itu tarian mereka menjadi sangat kelakar !!

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

Hiburan di rumah bersama ninik😂😂

A post shared by Beyya&Eshaal (@beyshal) on

Rata-rata netizen terhibur melihat gelag4t nenek dan cucu-cucunya. Antara k0men-k0men mereka :

” Ast4gaaaaaa lawakk.. “

” Aiyy4aaa s4k1t terus pinggang saya menengok. ni filter oo.. “

” Ad0ii klur air mata ktwa.. “

” Ast4ga s4k1t o pinggang sia ting0k c anti.. “

” Ahahhaha.. s4k1t pinggang ninik d buatnya .. “

” Kmi yg tgok. ni pun rsa s4k1t leher.. “

Amb0i, Eshaal pun bukan main bergelek lagi. Sampai seng3t-seng3t admin tengok mereka menari. Comel je gelag4t nenek bersama Eshaal, Amber dan Bella. Mesti seronok nenek melayan cucu-cucunya yang comel-comel belaka. Tambahan pula cuti sekolah dah makin panjang ni, banyaklah masa Eshaal luangkan bersama nenek.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Beyshal by  Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh  OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..