” Ad0i kelakar la Maryam ni, pen4t aku gelak.. ” – Netizen

Video Maryam You Narae Membebel Dalam Bahasa Melayu Buat Suaminya, Ryzal Ibrahim Ketawa Berdekah. Ad0i Maryam, Dialog Dengan Polis Tu Memang Lawak. Siap Mengusik Ryzal Rendah Lagi, Haha !!

Selebriti media sosial dan Youtuber, Maryam You Narae sudah mula diikuti oleh ramai peminat sejak dia berada di Korea lagi. Apabila Maryam dan suaminya, Ryzal Ibrahim kembali ke Malaysia, wajah Maryam semakin banyak muncul di kaca televisyen.

Sekalipun Maryam sudah berstatus ibu sekarang, sikapnya masih tetap sama seperti dahulu. Suka membuat jenaka dan mengenakan Ryzal, satu video baru dapat ditonton di akaun Instagram Durian Kimchi.

Kapsyen yang ditulis oleh Ryzal mengatakan dirinya tidak larat ketawa dan mendengar dialog Maryam dengan polis. Pada awal video, Maryam memberitahu dia sudah banyak mempelajari bahasa Melayu dan sekarang sudah boleh pergi ke pasar seorang diri tanpa Ryzal menemaninya.

Menyambung ceritanya lagi, kata Maryam jika orang as1ng sepertinya ses4t di mana-mana negara sekalipun, perkara pertama yang boleh dibuat adalah mencari polis untuk meminta bantuan. Dialog Maryam dengan sebutan pel4tnya tu memang menggeletek hati peminat.

Jom tonton video di bawah :

Sampai nama Shah Rukh Khan pun kena ‘petik’ dengan Maryam. Bak kata Maryam, Ryzal ni macam SRK tetapi versi rendah. Antara komen-komen peminat :

” H1lang stress polis jumpa orang awam macam ni haha. Polis pun pen1ng dan kompius haha. Ad0ilah Maryam.. “

” Maryam ni taw, sak1t perut gelak dengan ayat dia tu. Suami saya lupa saya haha, ayat ni memang tak menahan lah, berdek4h gelak.. “

” Ad0i kelakar la Maryam ni, pen4t aku gelak. Sampai nang1s gelak dengar sampai hab1s. Maryam oh Maryam, suami saya pendek dan gem0k haha.. “

” Slang tu addicted sangat, lawak la dia ni haha. Sak1t perut gelak ni, polis pun pus1ng dengar dialog Maryam haha.. “

” Mata tadi dah nak lelap tengok Maryam terus tergelak, h1lang mengantuk haha. Berdekah ketawa weh, suami saya lupa saya haha.. “

” Keras perut gelak, Maryam ni betul la lurus. Part cakap polis ‘ suami saya lupa saya ‘ tu berdekah aku gelak.. “

” Tak lar4t gelak weh dengar celoteh Maryam ni. Dengan suami saya lupa saya nya, dengan syalukhan nya haha.. “

Maryam sememangnya kelakar orangnya, dengar slang Maryam pun peminat boleh tergelak. Tambah lagi dengan celotehnya itu, suami sendiri pun gelak berdekah-dekah. Apa pun, semoga Maryam happy selalu dan bahagia bersama Ryzal serta Rina tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Durian Kimchi, Maryam You Narae

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..