” Ad0h penat la nak ketawa kalau dapat suami macam ni.. ” – Cepatberita

Video Dato’ Fizz Fairuz Berlakon Jadi Doktor Rawat Datin Almy Nadia Di Rumah Buat Netizen Terhibur. Berdek4h Datin Almy Gelak Tak Berhenti-Henti Tengok Perang4i Dato’ Fizz. Memang Lawak Betul Lah !!

Baru-baru ini telah dikongsikan kami satu video telatah Dato’ Fizz Fairuz yang telah menyak4t isterinya, Datin Almy Nadia untuk menjadi ‘doktor’. Hal ini kerana Datin Almy Nadia perlu menerima sunt1kan di rumah setelah menjalani satu pembed4han.

Terbaru, meninjau di akaun Instagram cepatberita telah berkongsi satu video yang memaparkan Dato’ Fizz sedang mengurus Datin Almy di rumah. Dalam video itu, dilihat sikap Dato’ Fizz sangat prihatin dan ringan tulang membantu Datin Almy.

Namun apa yang mencuit hati adalah telatah dan penampilan Dato’ Fizz yang telah berlakon menjadi seorang doktor sambil membawa dulang berisi ubat-ubatan untuk diberikan kepada Datin Almy. Dari awal kemunculan Dato’ Fizz di hadapan pintu bilik, gaya Dato’ Fizz telah pun dirakam oleh Datin Almy.

Dalam video itu juga, turut tertulis kapsyen yang ‘Doktor Fizz Fairuz dah datang hari kedua’. Sehingga kini, video telatah Dato’ Fizz berlakon menjadi doktor telah ditonton ratusan tontonan sejak ia dimuatnaik ke akaun Instagram.

Jom tonton video di bawah ini :

Di ruangan komen, ada yang men1nggalkan komen rasa terhiburnya setelah melihat telatah Dato’ Fizz dalam video itu.

” Lawak betul Datok hingga Datin ketawa terbahak bahak. Hilang rasa sak1t ye Datin.. “

Amboi bukan main lagi Dato’ Fizz, menjadi betul berlakon Dato’ Fizz menjadi doktor hingga kedengaran Datin Almy tidak henti-henti ketawa melihat telatah suami kesayangannya. Walaupun kelakar, tapi nampak sweet pula cara Dato’ Fizz melayan Datin Almy.

Untuk sekadar info, minggu lalu, Datin Almy Nadia telah dimasukkan ke sebuah hospital dan menjalani pembedah4n membuang ketumbuhan cyst serta mengandung luar rahim. Apa-apa pun, kami dari Oh Kopak berharap semoga Datin Almy Nadia kembali sembuh dan sihat seperti sedia kala.

Silakan SHARE..

Sumber : IG cepatberita, fizzfairuzofficial, almynadiaofficial

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..