” Ad0h, dan dan mata masuk habuk baca.. ” – Netizen

Ucapan Hari Lahir Faezah Elai Untuk Anak Tir1nya, Luq Adam Buat Peminat Tersentuh. Kasih Dan Sayang Yang Ikhlas Dan Tanpa Sempadan. Respect !!

Umum mengetahui pelakon berbakat, Faezah Elai mempunyai tidak hanya dua orang anak perempuan malahan mempunyai beberapa orang anak t1r1. Hubungan mereka sekalipun tidak sering dipertontonkan untuk khalayak ramai, namun anak dan ibu tir1 ini sangat akrab.

Meninjau akaun Instagram Faezah Elai, telah dikongsikan sekeping gambar Faezah bersama salah seorang anak tir1nya bernama Luq Adam. Coret Faezah di kapsyennya, semalam merupakan ulangtahun kelahiran Adam yang ke 12 tahun.

Sudah menjaga Adam sejak Adam berusia 2 tahun, betapa cepat masa berlalu dirasai. Malahan Adam juga semakin bertambah ketinggiannya dan hampir sama tinggi dengan Faezah sendiri. Anak yang baik namun kuat mengus1k sama seperti ayahnya, Faezah mendoakan agar Adam menjadi anak yang soleh buat kedua ibu bapa.

Sekalipun Faezah hanya berstatus ibu tir1, namun satu yang Faezah pasti, doanya untuk Adam sentiasa ada dalam setiap solatnya. Ianya satu bonus memiliki ibu tir1 yang penyayang dan melayani sama seperti ibu kandung.

Jom baca perkongsian di bawah :

Perkongsian oleh Faezah tahun lalu yang membuatkan peminat kagum dengan cara dan layanannya kepada ke semua anak-anak termasuk anak t1ri.

Coretan oleh Faezah ini telah mendapat perhatian daripada peminat. Pujian diberikan untuk Faezah dan antara komen-komen peminat :

” Happy birthday handsome boy. Don’t worry sis doa ibu t1ri sama dengan ibu kandung, tak ada beza. Kagum dengan Faezah ni, terbaik.. “

” Touching sangat if stepmoms nice dekat anak-anak t1r1 dia macam anak sendiri. Happy birthday Adam.. “

” Alhamdulillah. Awak ibu t1r1 yang terbaik. Sama kuat doa ibu t1r1 dengan ibu kandung. Doa ibu yang baik macam Faezah pun Insha Allah dimakbulkan.. “

” Untung Adam ada mama macam ni. Syok la adam, ada 2 mak. Dua-dua sayang adam pula tu.. Happy birthday Adam. tahniah faezah kerana mberi kasih syg yg tak bbel4h bagi.. “

” Happy birthday handsome boy, dah besar dah awak Adam. Respect la dengan cara Faezah melayan anak-anak. Takde beza semua sama.. “

” Herlok aihh anak teruna, hands0me. Happy birthday Adam, semoga menjadi anak yang soleh untuk kedua ibu bapa.. “

” Ad0h dan dan mata masuk habuk haih baca. Insha Allah dia ingat siapa chek. Dia akan jadi anak yang soleh dan ingat daddy dan dua dua mak dia.. “

Walaupun hanya ibu tir1, tapi Faezah telah melakukan yang terbaik untuk ke semua anak-anaknya. Memang the best mom lah Faezah ni. Semoga Faezah sekeluarga sentiasa dirahmati Allah dan berbahagia selalu bersama.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Faezah Elai

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..