Aksi Datuk Aliff Syukri Dan Dato’ Vida Menari Lagu Hindustan Buat Ramai Yang Terhibur

Amboi.. Bukan Main Lagi Yer. Sporting & Happening Betul !!

Siapa yang tak kenal Dato’ Seri Aliff Syukri dan Dato’ Seri Vida. Kedua-duanya adalah usahawan dan pengasas produk kosmetik yang berjaya di Malaysia.

Yang menariknya, perangai mereka berdua ini lebih kurang sama iaitu sporting dan g1la-g1la orangnya. Jika mereka berjumpa, pasti riuh rendah jadinya.

Menerusi akaun Instagram, Dato’ Aliff dan Dato’ Vida berkongsi video mereka semasa berada di rumah Dato’ Aliff. Dalam video berkenaan, mereka berdua sedang menari lagu hindustan. Aksi mereka yang sporting itu buat ramai yang terhibur menontonnya.

Kalau korang tak percaya, jom layan video-video ini :

” Sesuai tak kalau kami bergabung buat lagu ?? kalau ramai yg komen sesuai nanti kami buat @datoserivida.. “

Rata-rata ramai peminat yang terhibur dengan gelagat bersahaja dua usahawan berjaya ini. Antara komen-komen peminat :

” Haha lucu la korg ni dato.. adoi mmg klakar plus hapening.. ”

” Sesuaiiiii !! hahhaa…. suke laaa… lawak…. vida ni mcm kakak @aliffsyukriterlajaklaris dahhh.. ”

” Suka tengok korang ni happy je,, style sendiri lantak lh org nk kut0k apa.. just be your own self.. ”

” @allifsyukriterlajaklaris buat lah apa dato suke janji dato happy . hehe saya suke dato dgn DSV. tak pernah nak amik kec4man org . sbb tu berjaya kan.. ”

”  Okay lah kalau dgn dasv jgn dgn sajat sudah.. ”

” Gelak sy tgk dato’. I think that I noticed about orang bisnes ni… Perangai lbh kurang je. Sporting, happy go lucky and buat je tanpa malu2. Attitude tu la yg menjadikan both of u, usahawan yg berjaya. I admire that attitude too. Hanya org bisnes n marketg mcm kte je faham.. ”

Semoga Dato’ Aliff dan Dato’ Vida terus berjaya dalam bisnes masing-masing. Abaikan kata-kata negatif netizen. Teruskan segala usaha murni dan berbakti kepada insan yang memerlukan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Dato Seri Aliff Syukri & Dato Seri Vida by Berita Kopak / Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak / Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..