Pasangan Ini Menemui Ruang Bawah Tanah Di Rumah Baru Mereka Beli

Mereka Memberanikan Diri Melihat Ke Dalamnya. TAK SANGKA Mereka Menemui Sesuatu Yang Mengej0tkan !!

Biasanya secara kebetulan, manusia akan bertemu dengan perkara yang mengej0tkan di dalam kehidupan mereka. Seperti yang dialami oleh pasangan suami isteri dari Amerika Syarikat ini.

Dipetik dari laman sliptalk, pada hari Sabtu (18/8) pasangan suami isteri tersebut yang tidak mahu disebutkan namanya ini apada mulanya hanya membeli sebuah rumah dari seorang ejen hartanah.

Kerana tahap kewangan terbatas, maka pasangan tersebut hanya mampu membeli sebuah rumah yang kecil.

Itu tidak menjadi masalah bagi mereka kerana yang paling penting bagi mereka, mereka boleh mempunyai rumah milik sendiri itu lebih baik.

Transaksi pembelian sudah selesai dilakukan, seterusnya pasangan suami isteri itu perlu memindahkan barang-barang mereka ke rumah mereka yang baru.

Perabot rumah diatur sedemikian rupa di sudut-sudut ruangan. Hingga akhirnya mereka terkejut ketika menggulung sebuah karpet yang berada di dapur.

Mereka terkejut kerana karpet tersebut menutup sebuah pintu kaca yang tebal yang di bawahnya terdapat ruangan bawah tanah.

Awalnya mereka merasa bimbang jka ruang bawah tanah itu boleh membahaayakan nyaawa mereka, suami isteri itu memberanikan diri memeriksa keadaan di dalamnya.

Dan, mereka alangkah terkejutnya dengan apa yang ditemuinya di dalam sana.

Ruangan bawah tanah berbentuk spiral tersebut rupanya dipenuhi denagan rak Wine dan Anggur Peram.

Ruang bawah tanah dipenuhi Wine ada Arak Anggur :

Jumlahnya terlalu banyak dan jika dijual harga satu botol Wine tersebut amat mahal kerana ianya adalah wine anggur asli sejak berpuluh tahun dulu.

Ruang bawah tanah :

Entah pemilik rumah sebelumnya sedar atau tidak, dirinya telah secara sengaja ‘memberikan’ gudang wine berharganya kepada orang lain.

Pasangan suami isteri itu berasa amat hairan tetapi akhirnya sedar mereka akan menjadi kaya kerana menjumpai ‘harta karun’ di bawah rumah mereka!

Apa pendapat anda?

Silakan SHARE..

Sumber : sliptalk.com by Berita Kopak / Oh Kopak