” 0ver4cting sungguh, gar4ng sangat ni !! “

Video Aaisyah Dhia Rana Melakonkan Watak Mar4h Buat Ramai Terhibur. Amb0i, Bukan Main 0ver Ye Aaisyah. Berbakat Sungguh !!

Aaisyah Dhia Rana merupakan anak kepada pasangan selebriti popular, Zain Saidin dan Rozita Che Wan atau lebih dikenali sebagai Che Ta. Aaisyah mewarisi kecantikan ibunya dan mempunyai dar4h kacukan Inggeris di sebelah bapanya.

Che Ta dan Zain mendirikan rumahtangga pada 13 Disember 2013. Ia merupakan perkahwinan kedua buat Che Ta dan yang pertama buat Zain. Aaisyah dilahirkan pada 1 November 2014 secara normal. Che Ta turut mempunyai dua orang anak lelaki melalui perkahwinannya yang terdahulu.

Che Ta telah merakamkan detik-detik manis kehamilan dan menyambut kelahiran anak sulung buat Zain, dan anak ketiga Che Ta ini untuk siaran istimewa program TV Pureen Chak Chak Che Ta & Zain yang ditayangkan di saluran Astro.

Menerusi akaun Instagram, telah dikongsikan video Che Ta meminta Aaisyah melakonkan watak mar4h. Oleh kerana tidak dapat pergi ke set lakonan kerana Malaysia berada dalam keadaan perint4h kaw4lan pergerakan, jadinya Aaisyah bermain berlakon di rumah sahaja bersama Che Ta.

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

A post shared by AAISYAH DHIA RANA (@aaisyahdhiarana111) on

Rata-rata netizen terhibur melihat aksi Aaisyah melakonkan watak mar4h. Antara komen-komen mereka :

” Hang ni 0verrrr.. “

” Lemb4b macam linda.. adoi. Sian Linda.. “

” Aisyah dah besar jd langsing gitu.. “

” Sure aisyah ikut cara mummy ckp tu. . “

” Amboi ecah hahaha, cuti kelas kot ni kak ta. nnt nora whatsap.. “

” 0veracting sungguh, gar4ng sangat ni !! “

” Baguih anak omputih ni cakap melayu… cantik Aisyah .. “

Amboi, Aaisyah gar4ng bukan main ye. Kant01 mummy mar4h orang macam tu ke Aaisyah ? Hehe.. Nampaknya Aaisyah ada bakat untuk menjadi pelakon macam ibunya. Masih boleh digilap lagi bakat Aaisyah supaya betul-betul mendalami watak.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aaisyah Dhia Rana byย  Oh Kopak

Artikel ini disediakan olehย  OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..